

Saturday – August 27th, 2022 – Rotation 3

7:30am 7:30am	6:00pm 12:30pm	10.5 hrs. 5 hrs.	Registration open Technical Inspection					
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteer's meeting – near registration					
7:20am	7:50am	30 mins.	Novice Track Tour/Orientation					
7:50am	8:25am	35 mins.	Mandatory Novice Meeting					
Novice Drivers will be assigned in the appropriate Championship Group Per License Director!								
9:05am	9:25am	20 mins.	Group 4	Qualifying				
9:35am	9:55am	20 mins.	Group 5	Qualifying				
10:05am	10:25am	20 mins.	Group 3/6	Qualifying				
10:35am	10:55am	20 mins.	Group 1	Qualifying				
11:05am	11:25am	20 mins.	Group 2	Qualifying				
11:35am	11:55am	20 mins.	Group 8	NWMECS Round #6 Qualifying				
12:00no	12:10pm	10 Min	Mandatory Novice meeting—In front of registration					
12:10pm	12:30pm	20 mins.	Mandatory Drivers Meeting – In front of registration					
12:56pm	1:06pm	10 Mins.	Russ Seewald Tribute Lap					
			ipation Information at Drivers Meeting or Contact Race Chair					
1:11pm	1:46pm	30 mins.	Group 4	Championship Race				
1:54pm	2:29pm	30 mins.	Group 5	Championship Race				
2:37pm	3:12pm	30 mins.	Group 3/6	Championship Race				
3:20pm	3:55pm	30 mins.	Group 1	Championship Race				
4:03pm	4:38pm	30 mins.	Group 2	Championship Race				
4:46pm	5:46pm	1 hr.	Group 8	NWMECS Round #6 Race				
6:00pm			Novice Post-Race Meeting					

- Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3
- Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
- Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC
- Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
- Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
- Group 6 = FV, FL, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel
- Group 7 = Novice Closed Wheel See License Director
- Group 8 = Northwest Mini Enduro Championship Series NWMECS





Sunday – August 28th, 2022 – Rotation 3

7:30am	12:00pm	4.5 hrs.	Registration open	
7:30am	10:00am	2.5 hrs.	Technical Inspection	
8:00am	8:30am	30 mins.	Volunteer's meeting – near registration	
9:05am	9:25am	20 mins.	Group 4	Qualifying
9:35am	9:55am	20 mins.	Group 5	Qualifying
10:05am	10:25am	20 mins.	Group 3/6	Qualifying
10:35am	10:55am	20 mins.	Group 1	Qualifying
11:05am	11:25am	20 mins.	Group 2	Qualifying
11:25am	12:25pm	60 min.	Lunch	
12:30pm	1:05pm	30 mins.	Group 4	Championship Race
1:15pm	1:50pm	30 mins.	Group 5	Championship Race
2:00pm	2:35pm	30 mins.	Group 3/6	Championship Race
2:45pm	3:20pm	30 mins.	Group 1	Championship Race
3:30pm	4:05pm	30 mins.	Group 2	Championship Race

Group 1 = A-B-C Prod, SPO-M-U, PRO-3

- Group 2 = D-E-F-G Prod, CR, PRO-7, HT, SM, CSM, PRO44, ITX
- Group 3 = CF, FF, FA, FM, FC
- Group 4 = GT1-2-3, AS, ITE, RS, ST, SE46, SST
- Group 5 = ITA-B-C-S, GTL, E-F-H Imp Prod, CT4
- Group 6 = FV, FL, B-C-D-E-F SR & Novice Open Wheel

